Η Βρετανία εγγυάται τα κρατικά φοιτητικά δάνεια και για 2018-2019 (Student Loan)


union jack

Η Βρετανική κυβέρνηση επιβεβαιώνει και επίσημα τη δέσμευσή της και εγκρίνει τις χρηματοδοτήσεις διδάκτρων (φοιτητικά δάνεια) και για όσους ξεκινήσουν τις Σπουδές τους το 2018–2019 αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο τη θετική αντιμετώπιση στην παροχή υψηλής παιδείας για τους Ευρωπαίους φοιτητές, διατηρώντας ταυτόχρονα και την πρώτη θέση ως προορισμός σπουδών στην Ευρώπη.

Η δέσμευσή αυτή της Βρετανικής κυβέρνησης για τη συνέχιση των χρηματοδοτήσεων των διδάκτρων για τα πρώτα πτυχία Bachelor, αλλά και για τα Μεταπτυχιακά, είναι η απόδειξη για το πόσο σοβαρή και στρατηγική επιλογή θεωρεί η Μ. Βρετάνια την εκπαίδευση, η οποία αποτελεί και πυλώνα της Βρετανικής οικονομίας.

Σε συνδυασμό με τα παραπάνω, η εξασφάλιση 4,7 εκατομμυρίων λιρών για τον κλάδο της έρευνας και καινοτομίας, αποδεικνύει περίτρανα ότι η Βρετανία συνεχίζει να επενδύει στην εκπαίδευση των Ευρωπαίων φοιτητών και θα αποτελεί για πολλά χρόνια ακόμα τη δημοφιλέστερη επιλογή για την απόκτηση κορυφαίων Πανεπιστημιακών τίτλων με Διεθνή αναγνώριση.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το NETWORK στα τηλέφωνα 210 7488 131 για την Αθήνα και 2310 240 394 για τη Θεσσαλονίκη. www.networkfoundation.gr

Πηγή: www.gov.uk/government/news/government-confirms-funding-for-eu-students-for-2018-to-2019