Υπηρεσία Full Service


Η Υπηρεσία Full Service ανοίγει τον δρόμο  για Μεταπτυχιακά και Διδακτορικά σε Ευρώπη, ΗΠΑ Καναδά και Ελλάδα

Η Υπηρεσία Full Service® απευθύνεται σε υποψήφιους που επιθυμούν πλήρη και εκτενή καθοδήγηση και υποστήριξη για την επιλογή Μεταπτυχιακού ή Διδακτορικού προγράμματος, είτε σε κορυφαία Πανεπιστήμια της Μ. Βρετανίας, της Ολλανδίας και της Ευρώπης γενικότερα, των Ηνωμένων Πολιτειών, του Καναδά και παγκοσμίως. είτε και σε Μεταπτυχιακά  που λειτουργούν στην Ελλάδα.

Στο NETWORK προσφέρουμε:

  1. 1. Εξατομικευμένη Συμβουλευτική:   Σε βοηθάμε να επιλέξεις το κατάλληλο Μεταπτυχιακό ή Διδακτορικό πρόγραμμα που ταιριάζει στις ακαδημαϊκές σας φιλοδοξίες, τους επαγγελματικούς σου στόχους και το προσωπικό σου προφίλ.
  2. 2. Πλήρη Υποστήριξη Αιτήσεων: Αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου τη διαδικασία υποβολής Αίτησης, από τη συλλογή των απαραίτητων δικαιολογητικών μέχρι και την προετοιμασία σου για τυχόν συνεντεύξεις.
  3. 3. Προετοιμασία για τις Απαραίτητες Εξετάσεις: Σου παρέχουμε ολοκληρωμένα προγράμματα προετοιμασίας για IELTS, GMAT, GRE & TOEFL, με στόχο να πετύχεις πολύ  υψηλές βαθμολογίες και να εξασφαλίσεις την Είσοδό σου και  στα πιο απαιτητικά προγράμματα.
  4. 4. Αποκλειστική Πρόσβαση σε Πανεπιστήμια:  Συνεργαζόμαστε με ένα εκτεταμένο δίκτυο Πανεπιστημίων στο Εξωτερικό και την Ελλάδα, προσφέροντάς σας πρόσβαση σε μοναδικές ευκαιρίες και υποτροφίες.

Η Υπηρεσία Full Service® αποτελεί ιδανική επιλογή για:

  1. 1. Αποφοίτους ΑΕΙ και ΤΕΙ:  Σε βοηθάμε να κάνεις το σημαντικότερο  βήμα στην καριέρα σου, επιλέγοντας το Μεταπτυχιακό ή Διδακτορικό που θα σε οδηγήσει στους στόχους σου.
  2. 2. Εργαζόμενους και Επαγγελματίες:  Σου προσφέρουμε ευέλικτες λύσεις εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, για να συνδυάσεις σπουδές και εργασία.
  3. 3. Υποψηφίους με Ειδικές Απαιτήσεις:  Σου παρέχουμε εξειδικευμένη υποστήριξη για την επιλογή και την Εισαγωγή σου σε Μεταπτυχιακά ή Διδακτορικά προγράμματα στο Εξωτερικό.

Η Υπηρεσία  Full Service® του NETWORK είναι το πρώτο και σημαντικότερο βήμα για  ακαδημαϊκή και επαγγελματική επιτυχία.

Επικοινώνησε μαζί μας σήμερα για να κλείσεις ένα ραντεβού Συμβουλευτικής-Ενημέρωσης !

Είναι η μοναδική υπηρεσία στην Ελλάδα που δίνει Εγγύηση Προσφοράς Θέσης

Η Υπηρεσία Full Service® περιλαμβάνει:

1st Step

1. Αξιολόγηση της υποψηφιότητας, των προσόντων και της συνολικής ανταγωνιστικότητας του προφίλ του υποψήφιου μέσω ανάλυσης των δυνατών και αδύνατων σημείων του ακαδημαϊκού και επαγγελματικού υπόβαθρου/ιστορικού

2. Συμβουλευτική σε ζητήματα Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Καριέρας, σύνδεσης του πτυχίου με την αγορά εργασίας, ποιότητα Ιδρυμάτων, κόστος ζωής και διδάκτρων

3. Συνεχής καθοδήγηση για την επιλογή Μεταπτυχιακού προγράμματος μέσα από συναντήσεις επαγγελματικού & ακαδημαϊκού προσανατολισμού

1. Προετοιμασία πλήρους πακέτου αίτησης (CV, Personal Statement, Essays) για 7 διαφορετικά Πανεπιστήμια

2. Μεταφράσεις Απολυτηρίου, Πτυχίου, Αναλυτικής βαθμολογίας, βραβείων, συστατικών κτλ

3. Καθοδήγηση σχετικά με τη μορφή και το περιεχόμενο των απαιτούμενων Συστατικών Επιστολών

4. Τήρηση φακέλου υποψηφίου και αποστολή αιτήσεων προς τα Ιδρύματα, έπειτα από έλεγχο και αποδοχή από τον υποψήφιο

5. Υποδειγματική / Επαγγελματική συμπλήρωση όλων των αιτήσεων (τα Application Fees επιβαρύνουν τον υποψήφιο)

2nd Step

3rd Step

1. Δημιουργία λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) για έλεγχο της προόδου αιτήσεων και διαχείριση των απαντήσεων προς τα Πανεπιστήμια

2. Αίτηση για στέγαση (Πανεπιστημιακή ή ιδιωτική) και συνεχής υποστήριξη για έκτακτα ζητήματα μέχρι την εγγραφή στο Πανεπιστήμιο

3. Καθοδήγηση για αιτήσεις για Υποτροφίες που προσφέρονται από τα Πανεπιστήμια προορισμού

4. Προετοιμασία για συνέντευξη (εφόσον ζητηθεί από κάποια Πανεπιστήμια)

5. Αίτηση για το Φοιτητικό Δάνειο (Αγγλία, Ουαλία, Σκωτία)


Η εκτέλεση της υπηρεσίας βασίζεται στους 9 Πυλώνες Συμβουλευτικής του NETWORK


  

full service process blue